IRoHa Garden Hotel &Resort, fredag 21 februar


Hjemreise …… og siste blogg- innlegg

Bare en kort, avsluttende, epistel på siste dagen av vår fantastiske reise. Om få timer er det transport til flyplassen her i Phnom Pehn, fly ett par timer til Singapore, og deretter en litt lenger flytur til København. P.g.a. tidsforskjellen lander vi faktisk på Vigra ganske nøyaktig ett døgn etter vi forlot Phnom Penh, men i realiteten har det nok tatt noen timer mer. Det har vært en reise fylt med opplevelser, nesten daglig. Vi har vært utrolig heldige med valg av hotell, og det siste vi har bodd på, dette her i Phnom Penh, er ikke noe unntak. IRoHa anbefales varmt til alle som har tenkt seg til denne fantastiske byen. Makan til betjening kan umulig finnes andre steder, uten jeg skal si det for sikkert, for folket her i Kambodsja er kanskje det hyggeligste vi noengang har møtt. Optimistiske, glade, positive, hjelpsomme …… you name it ! De vet ikke hva godt de skal gjøre for deg, og her på hotellet fikk jeg selv merke dette de to siste dagene da magen ikke var helt seg selv ,……. og nei; Ikke p.g.a. frityrstekte kakerlakker og edderkopper 😂😂😂 Betjeningen, da fortrinnsvis kvinnelige kambodsjanske skjønnheter, sto på pinne for meg nesten døgnet rundt, jeg led absolutt ingen nød 😀 Men, hovedæren for det må nok likevel tilskrives mitt reisefølge, the best there is 🥰🥰🥰 Takk, Marit 😍

Så da passer det godt å avslutte for denne gangen med en avslappende «Parvati -Marit» utenfor Silver Pagoda 👌 (på toppen av hode ser dere faktisk spiret på «Silver Pagoda». Tusen takk til dere som fulgte oss på turen 🤩

លាហើយប្រទេសកម្ពុជា – FARVEL KAMBODSJA
Tạm biệt việt nam – FARVEL VIETNAM
Kategorier:Travels

1 kommentar

  1. Gratulerer med en kjempetur,igjen. Vi gleder oss til å møte dere her hjemme i fin form. Ser frem til godprat over bordet her i Fjellgata. Ring dersom dere har behov for henting på Vigra eller lignende.
    Velkommen!!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: