Udaya Residence, Siem Reap, fredag 14 februar


Nytt land …….

Da har vi i løpet av dagen krysset grensen mellom Vietnam og Kambodsja, og første stopp er altså Siem Reap i det nordlige Kambodsja. Her bor det vel 200 000 mennesker, og den største næringen her er, uten konkurranse; turisme !

Selvfølgelig p.g.a Angkor Wat som ligger noen kilometer nord for byen. Egentlig er Angkor Wat bare det største tempelet på dette enorme området, som kalles Angkor. Bygget for ca 1000 år siden, opprinnelig som en hinduistisk helligdom, etter hvert overtatt av buddhistene. Det er også Kambodsjas nasjonalsymbol, og desidert største turistattraksjon. Dit skal vi grytidlig søndag morgen, opp kl 04.00 for å få oppleve soloppgangen fra Angkor Wat 🙄

Men, det var dagen i dag ….. Forlot Phu Quoc kl 10.50, og etter en lang mellomlanding i HCMC satte vi oss på flyet til Siem Reap kl 16.15, og ankom Siem Reap en time etterpå.

Med lounge-tilgang går ventetiden raskere 😃

Vi har ikke sett annet av Siem Reap enn det vi så på turen fra flyplassen til hotellet. 30 minutts tur med tuk-tuk… Ny opplevelse, det 😬 Men, hotellet vi bor på er i alle fall helt fantastisk bra, med ubeskrivelig hyggelige folk.

Tuk-tuk transport, flott suite, og i morgen må bassenger testes 👌

I kveld har vi spist nydelig «Khmer-mat» i hotellets restaurant, og Svein har testa dusjen i «friluft»….. også med badekar 😂

Da er det snart lalletid her… man blir trøtt av reising. Hva morgendagen bringer vet vi lite om. Vi har en «middagsavtale» kl. 20.00 Før den tid blir det nok byvandring, og andre sportslige aktiviteter 🤨

Vi snakkes 👍

Kategorier:Travels

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: