Phu Quoc, 12.2. 2020


Cable-car, snorkling, bading, båt-tur, og soling ……😎

«Ananas-øya» …. Pineapple Island. Om det faktisk vokste ananas her fikk vi ikke sjekket.

Da går også denne dagen mot slutten, og for en dag det har vært ! Helt på sørspissen av Phu Quoc er det en merkelig og unaturlig tema-park som av en eller annen grunn er «italiensk», en hel «italiensk» landsby er bygger opp her. Men, her er også starten på Hon Thom Cable Car. Åpnet i 2018, og er verdens lengste kabelbane. Går fra sørspissen av Phu Quoc, innom flere små øyer før den ender på en av disse småøyene som jeg ikke husker navnet på. En stor opplevelse å bli fraktet slik en halvtimes tid flere hundre meter over havet på enkelte steder.

Litt refleks her og der, men det var ikke til å unngå inne i «the cabin».

Etter en halvtime i tau/kabelbanen var det klart til å klatre ombord i båten vi tilbrakte resten av dagen i. D.v.s. når vi ikke var innom flere av de, mildt sagt, fantastiske strendene. Palmesus og bølgeskvulp….. snorkling på korallrev og deilig sjømatlunsj ombord. Fikk servert skalldyr og muslinger jeg fremdeles ikke aner hva er. Men, sabla godt var det, uansett.

Vår franske venninne her var nok litt skeptisk, ikke alle som ville prøve disse grillet, men jeg kan trøste med at det smakte fortreffelig.

Legger inn endel bilder under her fra dagens opplevelser. I morgen er siste dagen på «paradisøya» i Siam – bukta. Fredag morgen drar vi videre til Kambodsja og Siem Reap. Det gleder vi oss vilt til, å få oppleve Angkor Wat har lenge vært en drøm.

Men, først skal vi på biltur på øya i morgen, bl.a. et besøk i en liten fiskelandsby, og litt soling og bading på øyas vakreste strand, Sao Beach.

Den vanlige «AC-forkjølelsen» har dukket opp hos undertegnede, ikke særlig lurt i disse tider, men holder den under kontroll, foreløpig 🤪 For ikke å snakke om at varmen og sola har hatt sin innvirkning på kroppsfargen til en, på forhånd, vinterbleik sunnmøring. At jeg er «mahogni-brun» er nok en overdrivelse 😎😎😎

Da avslutter vi dagens epistel med noen snap- shots fra dagen i dag 👍

Fra terrassen kl 18.00 i kveld

Hilsen oss to :

Kategorier:Travels

2 kommentarer

  1. Kjempedag igjen!! Dette kommer dere til å huske for alltid. Og så venter Kambodia. Historia der er ikke bare-bare. Tenk at vi snakker om vår tid. Grufullt. Ser frem til fortsettelsen, å ta vare på dokke sjøl.

    Liker

  2. Fantastisk å følge dere på reisen. Opplevelser står og venter daglig. Vi venter på neste rapport. Og jeg sier som Magne, Ta vare på dokke sjøl !

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: