Muscat, Oman 8.3.2019


I kveld virker det som om bilde-opplastingen til blog’en svikter totalt, så jeg får nøye meg med å knote ned noen ord uten «foto-bevis» i dag.

En hviledag, egentlig. Ingen faste ting på agenda’n før kl 15 da vi ble hentet av «vår» mann, og kjørt til marinaen der dhow’en ventet på oss for å ta oss ut i Oman-bukta for å se Muscat-kysten fra havsiden. Inkludert en aldeles nydelig solnedgang.

Deretter bar det til souk’en i Mattrah, til en meget dyktig skredder for å ta mål av …..nei,nei , har ikke bestilt meg dress, men derimot en «dishdasha» ……For de som ikke aner hva dette er anbefales Google, eller et besøk i Sjømannsvegen når vi er tilbake. Sannsynligheten for at dere vil se meg i Skansen med mitt nye klesplagg er vel forholdsvis liten, men et flott minne fra turen er det. Og, faktisk ….. ett av de billige tingene man kan kjøpe i Oman 😁

Etter besøket hos skredderen ble de middag på en uterestaurant før vi satte nesen hjemover, og til vårt ypperlige hotell.

I morgen er vi klar for en «langtur» nedover langs kysten, til Sur. Der venter helt sikkert nye og spennende opplevelser, ganske garantert !!

Takk for nå, og som de sier her :»In sha Allah«😇

Kategorier:Travels

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: