Muscat, Oman 6.3.2019


En «fridag», reine ferien, jo 😉

Ingen forhåndslagte planer i dag, kun sove litt «utpå», deilig lang frokost, og resten på sparket.

Som jeg har nevnt er avstandene i Muscat ganske store, og fra en enden av «byen» til den andre er det faktisk flere mil 😱 Og, innenfor bygrensene er det flere «sentrum», egentlig ganske forvirrende. I dag har vi utforsket litt av Qurum, Qurum Beach og Qurum Park, en kjempesvær naturpark.

Lunsj tok vi i Muttrah, som vel er blitt vårt «favorittsentrum». Normalt er det her haugevis med turister fra cruiseskipene som kommer nesten hver dag. Idag var det ingen skip, og lite folk i gatene. «Souk’en» (markedsgatene) vi gikk kø i på søndag var nesten folketomme, og mange butikker var ikke engang åpne. Det blir verre i morra med 2 svære turistskip og 6000 passasjerer ombord.

Kvelden tilbrakte vi på restaurant «Teatro» sammen med vår gode venn Yousuf. Fremdeles den hyggeligste unge mann man kan tenke seg. Og, der ble vi vitne til en sjeldenhet som førte til komplett kaos; Det begynte å regne !! Ikke nok med det…..vi som kom fra det høye nord fikk selvfølgelig skylda 😂😂😂Det var forøvrig over på på noen få minutter…….

Dagens «bildebevis» finner dere i en liten samling under her :

w

Så nå er det bingen som venter, sove noen timer i vårt lille rede her, og være klar til nye eventyr i morgen. Første punkt på programmet er besøk i en av verdens største moskeer, den eneste som er åpen for ikke-muslimer i Oman. Sultan Qaboos Grand Moské. Vi har sett den utenfra utallige ganger, men i morra er det alvor…, Marit må pent dekke hodet med sjal, og langbukser er påkrevd.

Ser ikke bort at det kan komme noen nydelige bilder av en «konvertert» Marit i morra 😉

Takk for nå, og god natt ! In sha Allah 😇

Kategorier:Travels

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: