27.6.18 Tur til El Far, Rupit i Pruit, Camprodon og Beget


Sammen med våre gode Lloret-venner fra Haugesund, Geir & Wenche leide vi oss bil denne dagen, og tok en tur i innlandet. Til byer vi har vært i tidligere, men ikke mindre interessante eller spesielle av den grunn. Å ta seg en dagstur rundt i Catalonia er vel verdt noen timers kjøring. Landsdelen byr på en fantastisk variert natur som jeg aldri får nok av. Og, alle disse middelalderbyene som knapt er forandret på 5-600 år er jo bare en opplevelse i seg selv. Som f.eks. Rupit og Beget der folk bor og virker i dag, i hus som er bygget på 14-15 og 16-hundretallet. «Anno 1412» står det på det eldste huset i Rupit ! Som er beboelseshus den dag i dag.

Så, OK, her er en del visuelle inntrykk fra dagsturen 27.6.18 :

Da er det på tide å avslutte denne reisebloggen … og jeg håper dere har fått et lite inntrykk av hvordan vi hadde det disse 3 ukene på landeveien i Spania. For egen ( og Marits ..) del kan jeg vil si at dette er noe vi aldri vil angre på. En fantastisk tur som gikk knirkefritt, og (nesten) helt etter planen. Vi har sett og opplevd mye, men det er forsåvidt en befrielse å vite at vi ikke har sett alt Spania har å by på. Det er fremdeles deler av dette fascinerende landet vi enda ikke har besøkt …..

Til slutt; Vi har ikke glemt at vi bor i et vakkert land selv også, og jeg lar et bilde av Florø(?) med Nordfjord i bakgrunnen, illustrere dette. Tatt fra KL1327 på vei mellom Amsterdam og Ålesund, om kvelden lørdag 30 juni :

IMG_1948

Takk for oss for denne gangen 🙂

Hilsen turistene Marit & Svein !

Kategorier:Travels

1 kommentar

  1. Hei 🙂 Ser at dere har hatt en fantastisk tur! Klem fra Nora

    Sendt fra min iPhone

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: