21.6.18 Pamplona -Barcelona, og …Barcelona


Først …. en «teknisk feil» av undertegnede, kall det gjerne er kortslutning, er det som har gjort at dere ikke har mottatt epost-varsler når jeg har oppdatert bloggen. Derfor regner jeg med det er flere av dere som ikke har lest de «daglige» oppdateringene på bloggen, men nå skal dere iallefall få beskjed, og om dere vil så kan dere lese til øyet blir stort og blått 🙂 (Vær bare oppmerksom på at de fleste av oppdateringene ligger på den «andre» siden i bloggen.

Vi er altså klar for avgang fra Pamplona, men vær sikker ; Hit skal vi tilbake ! Utrolig sjarmerende by. Viva San Fermin !! 🙂 🙂 🙂

Vi tar retning rett sydover, mot Huesca, Lleida og Barcelona.

21 juni Pamplona - BCN

Siden topplokket til sjåføren ikke var helt med, og stolte mer på egne erindringer enn GPS’n på dashbordet, skjedde det som ikke skulle skje, nemlig at vi tok fullstendig feil retning når vi kom til Huesca… for vi skulle jo besøke Jaca, må vite ! Der var vi i fjor, og det var en aldeles nydelig liten by ! Så dit skal vi ! Eneste «feilen» er jo at den ligger en timers kjøring nord for Huesca, ikke sør ! 2 timers ekstra kjøring … pytt, pytt ! 🙂

IMG_1866

Beviset på at vi havnet i Jaca ! 🙂

Mellom Pamplona og Husca (via Jaca !) til Lleida og El Prat (Barcelona) gikk det nesten på autopilot på autopista’n, kun med noen drikke/spise/røykepauser inne mellom. Så veldig mye billed-dokumentasjon har vi ikke fra denne etappen. Kan nevne at et lite blikk på dashbordet i det vi passerte Lleida fortalte at det var 36 varme grader utenfor bilen.

Ca kl. 18.00 var vi på plass på vårt simple Barcelona-hotell, «Casa Fuster» i Passeig de Gracia (for de som er kjent i Barcelona så vet de at i den gaten ligger det ingen «simple» hoteller :-))

Også ifjor bodde vi et døgn her, og det var tydeligvis notert i «bøkene» .. Vi ble hils hjertelig velkommen «hjem» 🙂 Et fantastisk hotell på alle måter, og da mener jeg alle !
Nesten så jeg har lyst å si det er verdt hver krone/euro !

Noen inntrykk fra Barcelona en torsdags kveld i juni :

Kategorier:Travels

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: