24.6 kl 13.56 – Gardermoen


Så har vi satt våre føtter på norsk jord for første gang på 3 uker. Litt deilig, selv om vi har hatt en utrolig fantastisk reise.

Dagen i går, vår siste i Hanoi, gikk med til å gjøre …..»ingenting». Vi slappet av på hotellet, fikk heldigvis beholde rommet helt til vi reiste derfra kl 19.30

Lunsjen tok vi i den ypperlige hotell-restauranten, og selv om jeg overdriver når jeg sier at de strigråt når vi reiste, så ga de i allefall uttrykk for at de hadde satt pris på oss som gjester 😜

IMG_8425

Vi var tidlig ute ….heldigvis. På veien til flyplassen punkterte bilen vår, og det måtte skiftes dekk midt på den mest trafikkerte broen i Hanoi. Ingen varselstrekant her, nei ! Men å legge det punkterte dekket sånn ca 2 m fra bilen gjør visst samme nytta 😂😂😂

Ingen av oss er særlig flinke til å sove på fly ….., så da vi fikk tilbud om oppgradering til «sengestol» på Buisnessclass slo vi til. Enstemmig….!😂 Og Marit ser i allefall veldig fornøyd ut i sin «bås»…. og vi sov mye av strekningen Hanoi – Yangon -Dubai !💤💤💤

Resten av hjemreisen har, så langt, gått helt etter planen, så nå er det bare å vente her på Gardermoen til 19.35 når det andre, og siste, flyet til AES går for dagen. Vi er lovet kjøttkaker i Fjellgata i kveld. Det høres faktisk utrolig godt ut 👏👏👏

Til slutt vil jeg takke dere som har vært med oss på turen gjennom denne bloggen. Håper vi har klart å formidle noe av det vi har opplevd, og at dere har fått inntrykk av at vi har hatt en fantastisk tur. For det er det ingen tvil om !!

Vietnam er fantastisk natur, fantastiske mennesker, totalt trafikkaos ( for en nordmann), nydelige badestrender, «gateliv» på en måte vi aldri har opplevd før. Kort sagt; Et fascinerende land å besøke. Anbefales på det varmeste !!!☀️☀️☀️

TAKK FOR OSS !!

Svein & Marit 😘

Kategorier:Travels

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: