18 juni 22.26 – Hoi An


Da den planlagte turen til My Son dessverre ikke lot seg gjennomføre som planlagt ble det er rolig dag på området her, og en tur på by’n. Og, det var ingen dårlig erstatning. I allefall ikke når dagen ble avsluttet med en utmerket middag på vårt favorittsted, rett over gata for der vi bor. Der Madammen og familien lager fantastiske vietnamesiske retter…… Er rimelig sikker på at vi stikker innom der i morgen også.

IMG_1551.JPG

I morgen er siste hele dagen vi har her i Hoi An. Tirsdag flyr vi tilbake til Hanoi. En fantastisk interessant by full av interessante severdigheter, og proppfull av historie og vietnamesisk kultur. Samtidig som den er en svært vakker og populær ferieby med flere topp badestrender. Vi vil savne Hoi An, helt sikkert 😉

 

Kategorier:Travels

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: