14 juni 23.28 – Pilgrimage Village, Hué


Da går en forholdsvis innholdsrik dag her i Hué mot slutten. Vi startet dagen med en kort spasertur rundt i Hué sentrum, men 36 grader ble en smule heftig, så vi returnerte ganske hurtig til vårt «kjærlighetsrede» her på Pilgrimage Village. Som ligger ca 10 min kjøretur fra sentrum.

Så tilkalte vi legehjelp !! Å gå rundt med 10% «hørselkapasitet» ( og null på venstreøret) ble fryktelig plagsomt i lengden. En del «uønskede» situasjoner oppstod når jeg svarte på noe helt annet enn det jeg ble spurt om. Kunne ikke skylde på dårlige engelskkunnskaper hos «motparten» i dagevis. Så her måtte det aksjoneres !! Og legen kom, fikset problemet , og fikk betalt😬 Mission completed !! Gutten hører nå like dårlig som han gjorde før ferien 😉

I kveld har vi spist middag sammen med Anders Krystad og frue. Anders jobber for NFF og «Football for all» i Asia, og er gift og bor i Hué. Vi hadde noen kjempekoselige timer sammen. Forøvrig så tok jeg på meg spaserbuksene, og tilbød meg å betale for mat og drikke for 4 personer. Kanskje ikke like imponerende når jeg samtidig forteller at regningen kom på 225 000……. dong !!!! Ca 85 kr😜

I morgen er vi spenna klar for nye eventyr og opplevelser. Da skal vi to ha en engelsktalende guide og sjåfør, kun for oss,  og ha en tur rundt endel av de mest interessante severdighetene i Hué. Det gleder vi oss til. Kanskje temp’en dropper en grad eller to ?😏

Kategorier:Travels

3 kommentarer

  1. Artig å lese blogg. Bortsett fra varmen er jeg ganske misunnelig..

    Likt av 1 person

  2. Her har dere hatt mye moro hittil. Kos dere videre . Så må dere sikkert ha ferie når dere kommer hjem også. 🙂

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: