10-12 juni – Ha Long bukta


Da var vi «hjemme» på hotellet i Hanoi etter 3 fantastisk opplevelsesrike dager på Ha Long-bukten, ett av Vietnams mest berømte steder. Det er ikke rart i det hele tatt. Et landskap med øyer som ikke finnes noe annet sted i verden.

En smule varmt var det, men med AC på lugaren gikk det fint. Bortsett fra å «cruise» mellom øyene fikk vi være med på vietnamesisk matkurs, vandring i en fantastisk grotte, bading, omvisning på en perle-farm og kajakk-padling ( i allefall en av oss 😉). Og sammen med medreisende fra Australia, Tyskland, New Zealand, USA, Spania og Vietnam fikk vi servert utsøkt vietnamesisk mat hele turen, mange ganger !!😬

Eneste lille minuset var at Svein mistet hørselen totalt etter bading og heftig bruk av AC i lugaren. Det har resultert i diverse komiske situasjoner i etterkant, men det er en annen historie. Hørselen har langsomt bedret seg, men fremdeles rimelig redusert. Vi får se om besøkene på to apotek her hjelper på tilstanden. Å forklare at man er delvis tunghørt på apoteket var litt av en utfordring 😂

Så, da er vi snart klar for siste natt i Hanoi for denne gangen. Vi kommer tilbake de 4 siste dagene av turen.

I morgen går turen til Hue kl 17.30 med Vietnam Airlines. 1 times flytur fra Hanoi. Der blir vi i 3 døgn før turen går videre til Hoi An. Vi snæikes 👍

 

 

 

 

Kategorier:Travels

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: