Fredag 9 juni 23.20 – Hanoi


Siste dag i Hanoi i denne omgang…. I morgen tidlig bærer det avsted til Ha Long-bukta, og cruice i 3 dager. Passer i grunn veldi godt å komme bort fra storbyen noen dager nå ……. er ikke for amatører å vandre rundt i 32 grader, og en «motor-trafikk» og forurensing som kan ta motet av den beste….

Dagen i dag har bestått av byvandring inkl. ett par «feilskjær», men vi ga ikke opp, og kom til slutt fram der vi skulle. Vi har funnet oss et par referansepunkter, men i dag sviktet de også ……😜

Det er fredag og helg, og da sperrer de for all trafikk rundt Hoan Kiem- innsjøen midt i byen. Og «alle» er ute og spaserer… masse underholdning i gatene, og mye å se på. Og da mener jeg MYE ! Et helt utrolig folkeliv i kveld.

Men, nå venter bingen. Vi har. Vi har nok 3 nye, fantastiske, foran oss på sjøen nå. Ha-Long bukten er jo verdensberømt, bl.a. er den et yndet innspillingssted for diverse filmer. Både King Kong og James Bond er innspilt der bl.a. Og nå er altså Tarzan og Jane på vei …….😂😂😂

 

Kategorier:Travels

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: