Torsdag 8 juni kl 22.20 – Chùa Hương


Dagen i dag har vi vært turister igjen. Hentet på hotellet kl 08.00 og deretter en 2-timers busstur til Chùa Hương, mest kjent som Perfume Pagoda. D.v.s. Det går ingen veier dit, langt oppi fjellet. Så vi kjørte så langt veien gikk, deretter ble vi rodd ca 1 1/2 time i en typisk robåt fra distriktet. Forøvrig rodd av en nydelig ung pike 😁

Så var det en strekning med «fjellklatring» før vi tok gondol siste stykket opp til selve pagoden, som er plassert inne i en enorm grotte i fjellet. Ett av den vietnamesiske buddismens mest hellige steder. Imponerende fjellformasjoner inne i denne kalksteinsgrotten.

Så var det «hjem», og slappe av litt før vi avsluttet kvelden med en utsøkt middag på Restaurant Red Bean. Etter en lang dag i sol og varme er vi passelig «mødd», så i dag blir det tidlig kveld på oss.

I morgen ? Som vår fantastiske «customer care» -mann på hotellet sa til oss i kveld : «Tomorrow you are free»😂😂

 

Kategorier:Travels

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: