Onsdag 7 juni 23.18 – Hanoi


Nok en dag i million-byen, og nok en dag spekket med inntrykk…. Heldigvis har været og temp’en moderert seg, og det er helt OK med 30 grader og delvis overskyet. I tillegg til å vandre rundt i byen, og suge til seg innrykk her dagen forøvrig gått med til SPA (!!!) og mat-tur i gamlebyen.

SPA-behandling for første gang for begge to……… en opplevelse i seg selv. Marit fikk hode/skulder-behandling og overhaling av negler inkl. ny farge 😂 Svein slo til med føtter, skulder/hode, og full «renovering» av ansiktet……… og endte opp med en knall rød nesetipp…… om det er et godt tegn får tiden vise 😜 Men, begge må innrømme at det frister til gjentagelse. Det var utrolig deilige 4 timer ……

Så var det klart for mat-tur. En fantastisk hyggelig ung dame fulgte oss rundt på tilsammen 6 spisesteder med «street-food» i gamlebyen. Vi var totalt 8 «gjester» fra USA, Tyskland, Taiwan, og …….. Norge. En opplevelse for livet…..Spisingen foregikk for det meste slik vietnameserne gjør; Ute på gata/fortauet. Og «gamlemor» jobbet på spreng, også ute på fortauet. Og maten ? Fantastisk, og vi spiste mat vi ikke ante eksisterte😬 Når t.o.m. Marit spiste alt må det være godt !😂😂😂

Ute-kvelden ble avsluttet som seg hør og bør med en «Hanoi-spesialitet», nemlig «eggekaffe». Kort fortalt kaffe med eggeplomme ! Bare prøv, det er nydelig.

Nå gjør vi oss klar for bingen. I morra er det tidlig opp og reise ca 6 mil til Perfume Padoga der vi skal ro på elven, og forsøke oss på fjellklatring. Vi snakkes i morra kveld 😁

 

Kategorier:Travels

4 kommentarer

  1. Åh kor artig!👏🏻 Men du, Savna bilde Av rød nesetipp å nye negla💅🏻🤗

    Likt av 1 person

  2. steik kor kjekkt å følge dere sikkert det nærmeste jeg kommer Vietnam 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: