Mandag 5 juni-Hanoi


Da har vi våknet til vår første dag i Hanoi. Heldigvis fungerer AC på rommet perfekt, for ute er det ca 35 grader nå kl. 09.30

I går kveld tok vi en runde i nabolaget, og forsøkte å gjøre oss litt kjent. Det er ikke enkelt ! En trafikk som kan ta motet av den beste. Å krysse gata er med livet som innsats. Trafikklys finnes, men kun til pynt……. Vi fant Hoan Kiem, den fantastisk flotte innsjøen som ligger midt i byen, og ruslet litt rundt den i går kveld.

Hotellet vi bor på, Golden Cyclo, ligger midt i gamlebyen og er helt topp. Selvfølgelig bor vi på VIP-suiten med flott terrasse😜. Personalet er helt fantastisk, og vet ikke hva godt de skal gjøre for oss. Vi avsluttet kvelden med en cyclo-tur hjem til hotellet fordi Svein måtte legge seg flat, og innrømme at han ikke fant tilbake til hotellet…., men det var en skikkelig artig opplevelse. Da vi skulle betale opplevde vi det som står i alle reisebøker, og som «alle» opplever. Vi avtaler en pris, for to, men da vi er framme påstår «sjåføren» at «nei, den prisen var kun for 1 person»……. Vi ga han litt mer enn opprinnelig avtalt, og overhørte hans protester 😆

Kvelden ble avsluttet som seg hør og bør, med en nydelig «pho bo» ( nudelsuppe med biff) i hotellets restaurant.

Og, våknet i dag til nyheten om at AaFK tapte ………….

Kategorier:Travels

1 kommentar

  1. Så kjekt at dere har det så fint! Høres helt eksotisk ut – og nesten uvirkelig..

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: